Chopoc

Vi är Chopoc


Vi på Chopoc vill att hög kvaliativ träningsutrustning ska vara tillgängligt för alla. Samtidigt såg vi ett problem på marknaden, ville man ha bra träningsredskap fick man betala en förmögnhet. Den tiden är över.

På Chopoc har vi lång erfarenhet av träning och alla produkter är testade för at hålla den höga nivå av kvalitet som vi och våra kunder efterfrågar. 

Att hålla koll på sin kropp ska inte vara en kostnads fråga. 


Carl Kjellberg 

Grundare Chopoc 

Varför välja oss? 

Chopoc är grundat på 3 pelare 


  • Kvalitet 
  • Pris 
  • Smidighet 


Vi på Chopoc insåg att tränings branschen var ett min-fält. Antingen fick man betala ett stort överpris på en produkt eller så fick man ta en risk, köpa en billig produkt vänta 2 månader på att den ska anlända och sen inse att den inte håller måttet. 


På Chopoc håller vi alltid ett stort lager vilket möjligör snabba leveranser, vi har även stor erfaranhet inom logistik. Detta bidrar till att öka kundens trygghet med smidiga leveranser och även smidiga returer.


Även kommunikation är något som vi värderar högt för att säkerställa kundens trygghet. Vi inser att det kan kännas som en risk att handla från en hemsida för första gången som man inte känner igen och inte vet om man kan lita på. Därför uppmuntrar vi att skicka iväg ett mail eller slå en pling innan ni köper produkten så ni kan säkerhetsställa att vi är på riktigt. 


Alla våra produkter är kvalitet testade till sina yttersta gränser, håller de inte måttet säljer vi de inte. Vi säljer inget vi själva inte skulle köpa och bruka. 


Vår historia


Med stor erfarenhet av träning vet vi vilka krav som ställs på produkter. Vi vet att våra kunder endast förväntar sig det bästa och det är just detta som Chopoc erbjuder. 

Vi har även stor logistisk erfarenhet, att få fram produkter i tid är vad vi gör bäst. 

 


Vår vision


Alla ska kunna ha högkvalitaktiv träningsutrustning till ett billigt pris. 


Träning ska inte vara en kostnads fråga. 


Det är också av yttersta vikt av oss att du som kund ska känna dig bekväm. Vi vill därför hålla en tajt och nära relation med våra kunder för att säkerhetställa att deras behov blir mötta. 

Returer är inte bara något som accepteras utan uppmuntras om du inte är nöjd med produkten. 

Kontakt


Tveka aldrig att kontakta oss. 

Nå oss på tex


Instagram: Chopocstore 


Facebook: Chopoc 


Email: Chopocshop@Gmail.com


eller ring på: 


46 70-242 35 51 


Copyright © Alla rättigheter förbehållna